domingo, 22 de marzo de 2015

Avui dia 22 de Març s'ha celebrat el dia mundial de l'Aigua

Avui 22 de Març s'ha celebrat el dia mundial de l'Aigua, per als nens és important aprendre que l'aigua és un ben molt important per al nostre planeta terra, és necessària per a la vida de tots els organismes, tant plantes com a animals.



La major part del planeta Terra és aigua, mars, rius i llacs, però només una petita part de tota aquesta aigua és dolça i és apta perquè els éssers vius del planeta visquem. Moltes vegades la malgastem, i gastem moltíssims diners en plantes depuradores. Àfrica és un dels principals països amb problemes d'aigua dolça apta per beure i això provoca que els seus habitants visquin en pobresa i sofreixin malalties.

Per tot això, el Dia Mundial de l'Aigua ha de servir-nos per recordar i ser conscients de la importància que té de no malbaratar l'aigua, procurar no deixar les aixetes obertes quan cuinem o intentar posar les rentadores amb la càrrega plena, i evitar tirar escombraries que pugui contaminar l'aigua. Ensenyar als nens, als nostres fills les normes més bàsiques per estalviar aigua i aprofitar qualsevol oportunitat per millorar el nostre ecosistema. Una bona educació dels nens des de petits ajudarà a millorar el futur de tots i del nostre planeta.

Al blog de l'escola podeu verue les diferents activitats que s'han realitzat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario