miércoles, 18 de noviembre de 2015

Arriba de nou El Meu Primer Festival al Barradas!

Com ja és una tradició, El Meu Primer Festival de Cine arriba aquest dissabte a la nostra ciutat i, més concretament a l'Auditori Barradas. 



El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes entre 2 i 12 anys, que vol  contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps. Amb l’objectiu d’entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l’esperit crític. El Meu Primer Festival està impulsat i coordinat per l’Associació Cultural MODIband.

 
Dins d'aquest Festival, tenim l'oportunitat, aquest dissabte 21 de novembre, a l'Auditori Barradas de la nostra ciutat de gaudir de dues sessions: pel mati, a les dotze hores, un match d'animació adreçat als nens més grans de 4 anys, i per la tarda, a les 18 hores, un altre match d'animació especialment adreçat als nens una mica més grans: a partir dels 7 anys. El Festival proposa la projecció de 8 curtmetratges d’animació per a cada sessió, on els nens i nenes gaudeixen d’una excel•lent selecció audiovisual i voten els seus filmets preferits. 


Més informació, inclosa una petita sinòpsi de cada curtmetratge, en aquest apartat específic de l'Auditori Barradas.

Ens veurem allà?

No hay comentarios:

Publicar un comentario