miércoles, 11 de noviembre de 2015

Jornades Esportives 14 i 15 Novembre

Desde l'AMPA de l'Escola Canigó us volem convidar a participar amb aquestes Jornades Esportives que s'organitzen desde diferents entitats. 
Aqui us adjuntem la informació:


CROSS ESCOLAR 2015 - CONSELL ESPORTIU DE L'HOSPITALET

El proper 14 de novembre, a la Zona Esportiva de la Feixa Llarga, es celebrarà una nova edició del Cross Escolar de L'Hospitalet. La que és, sens dubte, la prova més emblemàtica del calendari esportiu del CELH compta amb més de 2.500 participants, distribuïts en onze curses, segons categoria i sexe de Juvenil-Jove a Pre-Benjamí. 
El Consell Esportiu us convida a una jornada festiva on s'organitzen activitats complementàries i comptem amb la col·laboració de Caprabo, Mc. Donald's Granvia i Dinadax.

Us recordem que també teniu aquesta informació al Twitter de l'AMPA, @AMPACanigoLH




CURSA SOLIDÀRIA "RUNNING 1900" 

Pericos Solidaris del RCD Espanyol amb la col.laboració  del Club d’Atletisme Cornellà Atlètic, del Club d’Atletisme Pratenc i dels Ajuntaments de Cornellà de Llobregat i del Prat de Llobregat, organitza la Cursa Solidària "RUNNING 1900"el proper diumenge 15 de novembre de 2015, amb sortida a la porta 21 de l’Estadi blanc-i-blau i amb arribada al terreny de joc.

La cursa està oberta a totes les persones sense límit d'edat i sexe. Els participants tindran samarreta i dorsal. El preu per participar és de 10 per a les curses de 10 i 5 km. I 5  per a les curses infantils de promoció (fins a 14 anys). En finalitzar la cursa es sortejaran regals de tots els col·laboradors i es lliuraran obsequis als participants.

En el següent enllaç trobareu tota la informació de la cursa:



No hay comentarios:

Publicar un comentario