martes, 1 de marzo de 2016

Reunió amb famílies 29 de febrer de 2016



Dichoso el que olvida el porqué del viaje y, en la estrella, en la flor, en el celaje deja su alma prendida.

Antonio Machado



Ahir, dilluns 29, es va realitzar la Reunió de la Junta de l’Ampa amb les famílies. Per part de l’Ampa hi eren en Pere (President), la Mònica (Secretaria) i el Cristóbal (Vocal). Tots tres van realitzar la presentació.

Aquests membres de la Junta de l’AMPA van explicar que en aquestes últimes setmanes hi ha hagut la dimissió de 6 membres de la Junta que va ser escollida a l’assemblea del passat 9 de novembre. Han parlat amb membres de la FAPAC, per saber si es pot mantenir una junta amb 3 persones, i de forma provisional no hi ha cap problema. A l’esmentada assemblea es van aprovar els comptes i les activitats previstes per aquest curs.  Entre aquestes activitats ja s’han realitzat, a més de l’assemblea, tot el procés de la rifa de Nadal en benefici del viatge de fi de curs del alumnes de 4t d’ESO. També està tancada la celebració de la primera xerrada -col·loqui prevista, que ja té data i hora: el 14 de Març a les 19h. Serà una xerrada del PAEF sobre autoestima i parentalitat positiva.

Del que resta per fer es organitzar una segona xerrada, per després de Setmana santa, preparar i realitzar les diverses activitats de fi de curs, i preparar i realitzar les Festa de fi de curs. Les dos últimes activitats son les que comporten més feina necessiten d’un gran esforç col·lectiu: S’ha de comprar materials i muntar els regals pels alumnes que deixen l’escola...,; s’ha de comprar begudes, gel, gots, tovallons, muntar neveres i tendalls, servir a la barra durant la festa, recollir-ho tot...; Pel concurs de dibuix, s’ha de pensar el tema, preparar comunicacions, recollir, organitzar, seleccionar, preparar diplomes, fotocòpies, xapes i comprar premis...

Per exemple, en el cas del concurs de dibuix la proposta – a confirmar – seria que enguany es dediqués a la declaració, d’aquest any 2016, per part de la UNESCO, d’Any Internacional de l’Enteniment Global.

Els tres membres de la Junta de l’AMPA volen mantenir el màxim del que estava plantejar a principi de curs, per aquest motiu necessiten la col·laboració de altres pares. És per aquest motiu que faran arribar a totes les famílies, un full on poder dir si es vol col·laborar amb l’Ampa, per mantenir les activitats fins a finals de curs. Hi haurà dues opcions: de vocal provisional o bé col·laborar en diferent comissions formades per realitzar les diferents activitats explicades abans. Aquest full ja es reparteix a la reunió i alguns pares i mares assistents ja l’emplenen i el donen al Pere, la Mònica o el Cristóbal. En principi, s’ha acordat amb l’escola el termini del 15 de març com a data límit per a que els pares mares que ho desitgin facin arribar a l’escola els seus fulls.

Així, després de Setmana Santa es farà una valoració dels pares i mares que s’han presentat i en quina opció i es començarà a treballar per a que els nens i nenes de l’escola tinguin un bon final de curs, com hem fet cada any. Cal destacar l’assistència, la participació i el bon clima generat a la reunió, donant-se bones idees com el fet d’obrir les reunions de la Junta de l’AMPA a totes les famílies o variar el dia i hora de les reunions.

Els membres de la Junta de l’AMPA també van explicar que, d’acord amb la seva conversa amb la FAPAC, la idea és que a finals de curs s’escolli per assemblea general extraordinària una nova Junta de l’AMPA que pot sortir dels membres actual i dels vocals provisionals que s’incorporin, o bé des d’algun altre grup de pares que vulguin treballar en el projecte. També van destacar i agrair la col·laboració de l’escola que, des del primer moment, s’ha disposat a col·laborar amb l’actual composició de la Junta en tot allò que els calgui.

Entre tots  podem fer una molt bona feina, així que ho dubteu, qualsevol moment, qualsevol idea... son benvinguts! I sobretot, si teniu qualsevol dubte, pregunta sobre la forma de col·laborar, o propostes, us podeu posar en contacte amb nosaltres, o de forma personal, o via email: ampacanigo@gmail.com.


Que pena que por creer que haces poco, no hagas nada

Federico Mayor Zaragoza
PS: Gràcies a Olga Adrià per prendre notes durant la reunió.

1 comentario: